Bog & idéBøgerKogebøgerPlantebaseret madlavning

Plantebaseret madlavning

265 produkter
265 produkter
Den dovne vegetar
BESTSELLER
Den dovne vegetarCamilla Skov
299,95 DKK
Indbundet
(3)
Den dovne vegetar
Professorens grønne energigrød
Professorens grønne energigrødMette Mølbak & Oluf Borbye Pedersen
249,95 DKK
Indbundet
(2)
Professorens grønne energigrød
Valdemarsro - Grøn aftensmad
BESTSELLERSTAERKPRIS
Valdemarsro - Grøn aftensmadAnn-Christine Hellerup Brandt
229,95 DKK
Indbundet
(4)
Valdemarsro - Grøn aftensmad
Vegetarisk i aften?
Vegetarisk i aften?Camilla Skov
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Vegetarisk i aften?
Billig mad på dyre tallerkener
Billig mad på dyre tallerkenerCamilla Skov
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Billig mad på dyre tallerkener
The New Grand Tour Cookbook 2
The New Grand Tour Cookbook 2Hannah Grant
349,95 DKK
Hardback
The New Grand Tour Cookbook 2
Et år Fire årstider Tolv langborde
Et år Fire årstider Tolv langbordeHelene Plett Forchhammer
299,95 DKK
Indbundet
Et år Fire årstider Tolv langborde
Smag
SmagYotam Ottolenghi
369,95 DKK
Indbundet
(1)
Smag
Bælgfrugter
BælgfrugterMalene Søgaard
279,95 DKK
Hardback
Bælgfrugter
Antiinflammatorisk kost
Antiinflammatorisk kostNana Dalby
149,95 DKK
Hæftet
Antiinflammatorisk kost
Vegansk julemad
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vegansk julemadThomas Erex
166,95 DKK
Hæftet
Vegansk julemad
Koge[dag]bog
Koge[dag]bogAstrid Olsen
299,95 DKK
Hardback
Koge[dag]bog
Kærlige madpakker
Kærlige madpakkerMia Sommer
279,95 DKK
Hardback
Kærlige madpakker
Den store vilde svampekogebog
Den store vilde svampekogebogThomas Laursen
399,95 DKK
Indbundet
Den store vilde svampekogebog
Meyers grønne proteiner
Meyers grønne proteinerMeyers Madhus
399,95 DKK
Indbundet
(1)
Meyers grønne proteiner
PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer
PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarerYotam Ottolenghi
369,95 DKK
Indbundet
(1)
PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer
100 kødfrie dage
100 kødfrie dageNadia Mathiasen
269,95 DKK
Indbundet
(1)
100 kødfrie dage
Fantastiske bælgfrugter
Fantastiske bælgfrugterMia Sommer
259,95 DKK
Hardback
(1)
Fantastiske bælgfrugter
Vild Vegetarmad
Vild VegetarmadDannie Druehyld
239,95 DKK
Hardback
Vild Vegetarmad
Det grønne Asien
Det grønne AsienRain Lundström
249,95 DKK
Hardback
Det grønne Asien
Den plantebaserede kost (NY UDGAVE)
Den plantebaserede kost (NY UDGAVE)Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen
349,95 DKK
Indbundet
(2)
Den plantebaserede kost (NY UDGAVE)
Den mad vi spiser
Den mad vi spiserHelene Forchhammer
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Den mad vi spiser
Grønt grundkøkken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grønt grundkøkkenNikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg
290,95 DKK
Indbundet
Grønt grundkøkken
Vegetar
BOEGERTILSTAERKPRIS
VegetarBørnefagbog
166,95 DKK
Indbundet
Vegetar
Vidunderlige Vafler
Vidunderlige VaflerCamilla Stemann Jensen
329,95 DKK
Hardback
Vidunderlige Vafler

Kogebøger med plantebaserede madopskrifter

Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af plantebaserede kogebøger – et sandt skatkammer for enhver, der ønsker at udforske den rige og mangfoldige verden af plantebaseret madlavning. Uanset om dit hjerte banker for helt veganske retter eller du leder efter vegetariske måltider, der inkluderer mejeriprodukter og æg, finder du inspiration til en grønnere livsstil i vores udvalg.

Ved du allerede nu, at du er på jagt efter en kogebog, der fokuserer på enten vegetarisk eller vegansk, kan du med fordel hoppe til siden med alle veganske kogebøger eller alle vegetariske kogebøger ved hjælp af disse links.

Fordele ved plantebaseret madlavning

Der er flere fordele ved at vælge en mere plantebaseret kost, som både kan komme din sundhed, miljøet og den generelle dyrevelfærd til gode. Videnskabelige studier har eksempelvis gentagne gang vist, at en plantebaseret kost kan bidrage til at forbedre hjertesundheden, reducere risikoen for visse kroniske sygdomme og fremme vægttab. Derudover er plantebaseret madlavning mere bæredygtig, da det generelt kræver færre ressourcer som vand og land sammenlignet med kostvaner, der er tunge på animalske produkter. Endelig kan plantebaserede alternativer bidrage til at mindske efterspørgslen på produkter, der kommer fra dyrehold under ofte kritisable forhold.

Sådan kommer du i gang med plantebaseret kost

Måske går du og drømmer om at få mere grønt ind i din generelle kost, men hvor skal man lige starte? Her giver vi dig et par tips til at komme i gang:

  1. Start småt: Integrér plantebaserede måltider et par gange om ugen og øg gradvist hyppigheden

  2. Udforsk. Vær nysgerrig og prøv forskellige opskrifter for at finde dine favoritter

  3. Planlæg: En god plan for dine måltider kan hjælpe dig med at sikre, at du får en ernæringsmæssigt afbalanceret kost

Ofte stillede spørgsmål om plantebaseret mad

Hvad er forskellen på vegansk og vegetarisk?

Vegansk udelukker alle animalske produkter, mens vegetarisk kan inkludere mejeriprodukter og æg.

Er plantebaseret madlavning dyrt?

Det kan være budgetvenligt, især hvis du fokuserer på hele fødevarer som bønner, linser, grøntsager og korn.