Meyers Madhus
Meyers Madhus
Gå på opdagelse i det store udvalg af Meyers kogebøger og Meyers bagebøger, hvor du blandet andet finder de populære opskrifter på Meyers rugbrød og Meyers kanelsnurrer. Og så er det bare med at skynde sig i køkkenet og glæde dig selv og dine nærmeste med lækkert hjemmebag.
Meyers bagebøger
Meyers nyeste bøger
Bag en konditorklassiker
Meyers kager
Bogen er skrevet til dig, der elsker kager. På bedste meyersk vis bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide om kagebagningens historie, råvarer, redskaber og grundprincipper.
Napoleonshatte
Sprød mørdej, smagfuld kransekagemasse og kejserligt navn. Claus Meyer guider i Meyers kager til at lave de lækreste napoleonshatte – få opskriften på konditorklassikeren lige her.
Napoleonshatte er en dansk konditorklassiker, første gang nævnt i en kogebog i 1856, hvor den franske kejser og ikke mindst hans hat formodentlig har været på mode herhjemme.
Den hatteformede kage består af mørdej, kransekagemasse og et dyp chokolade. Claus Meyers version af napoleonshatte fra Meyers kager er særligt kejserlig, fordi kransekagemassen spædes op med pistacier, hasselnødder eller valnødder – vælg det, du har mest lyst til.
Bagværk uden gluten
Meyers glutenfri bageskole
Den ultimative grundbog i glutenfrit bageri fra Meyers Madhus. 60 lækre og gennemarbejdede opskrifter på saftigt brød og kager med masser af smag. Lær at bage brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær og kager - helt uden gluten.
Glutenfri pizzabunde
Synes du, glutenfrit bagværk er kedeligt? Og bliver dine glutenfrie pizzabunde aldrig sprøde? Så læs med her, hvor vi giver dig Claus Meyers glutenfrie opskrift, der lover sprøde pizzabunde.
Meyers Glutenfrie Bageskole er en samling af suveræne opskrifter, som er glutenfrie, men stadig lækre, sprøde og bløde.
I denne kogebog gør Claus Meyer op med fordommen om, at glutenfrit aldrig er lige så godt som det brød, der er proppet med gluten, og han deler ud af tips og tricks, som gør dig til en mesterbager i det glutenfrie køkken.
Inspiration fra både danske og udenlandske juletraditioner
Meyers Jul
Claus Meyer og Meyers Madhus er dykket ned i julens køkkentraditioner og decembers råvareudbud for at give den definitive guide til velsmag i julekøkkenet. Bogen vil være en trofast følgesvend jul efter jul.
Meyers honninghjerter
Det er svært at finde en kage, som er mere julet end honninghjerter. I Meyers jul giver Claus Meyer dig sin opskrift, som helt sikkert vil score 5 hjerter fra familien.
Claus Meyer har med Meyers jul lavet den ultimative julekogebog. Blandt bogens mange opskrifter finder du en række smagsfyldte desserter, blandt andet de klassiske danske honninghjerter. Han har i samarbejde med kokkene fra Meyers Madhus samlet mere end 250 juleopskrifter med inspiration både fra det danske køkken og fra diverse udenlandske traditioner.
Kogebogen er perfekt som tro følgesvend jul efter jul, og Claus Meyer hjælper dig på vej til at lave en række kendte klassikere til perfektion. Læs med her, hvis du vil lære at lave de lækreste honninghjerter med smørcreme og abrikoskompot.
Meyers kogebøger
Dejlige gryderetter med ingredienser, der står og simrer i flere timer
Meyers Simremad
Alt i en gryde. På vanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad. Over 100 opskrifter, opdelt i de fire årstider.
Oksekæber med rødbeder
Meyers Simremad byder på over 100 opskrifter til mad, der tager lang tid i gryden og et minimums indsats i køkkenet.
Her er chili con carne, butter chicken, vildtgryde, supper, coq au vin, honningglaseret svineskank, pulled pork og meget mere. Bogen er illustreret med flotte fotos.
Nu er efteråret endelig kommet og det er tid til at lave de store dejlige gryderetter med ingredienser, der står og simrer i flere timer.
Rødbeder er endelig kommet i sæson, og hvad bedre end at anvende den søde rodfrugt i en skøn simreret med oksekæber. Find opskriften her.
Klimavenlig hverdagsmad
Meyers grønne proteiner
"Meyers grønne proteiner" dyrker det fuldendte grønne måltid. Det er vegetarisk og plantebaseret mad, hvor selv inkarnerede kødspisere går mætte og tilfredse fra bordet.
Boller i karry
Meyers grønne proteiner byder på en række af grønne, klimavenlige og lækre opskrifter til hverdagsmad med de bedste råvarer fra sæsonerne og fyldt med mættende proteiner. Her får du en af opskrifterne fra bogen på boller i karry med æblekompot og brune ris.
Vil du også gerne omlægge dine traditionelle madvaner for at spise mere klimavenligt? Mindre plads til rødt, altså kød, betyder mere grønt. Men hvor skal vi få nærende og mættende proteiner fra uden kød?
Der findes heldigvis rigtig mange forskellige råvarer fra planteriget som er rige på proteiner – og som ikke mindst er utrolig velsmagende! Meyers grønne proteiner indeholder flere end 150 opskrifter med massevis af grønne proteiner – fx i form af svampe, kikærter, linser og bønner, alt sammen med den gode smag i centrum.
Til dig, der lige er flyttet hjemmefra
Meyers når du flytter hjemmefra
En kogebog til unge, der gerne vil lære at lave sund og lækker mad med masser af smag. Alle bogens opskrifter tager udgangspunkt i råvarer, der er til at betale. Bogen er blevet til i tæt samarbejde mellem kokkene i Meyers Madhus og unge fra Egmont Kollegiet.
Meyers grønne moussaka
Med Claus Meyers kogebog, Meyers når du flytter hjemmfra, får du over 100 nye opskrifter på hverdagsmåltider, overdådig weekendmad, simple supper, snacks, bagværk, drikke og desserter.
Det hele er skræddersyet til dig, der er ny i et køkken og gerne vil have hjælp til at føle dig ovenpå, når du griber ud efter pande, piskeris
og palet. Tilgængelige råvarer og enkle opskrifter, der passer til små køkkener og et stramt madbudget, er det naturlige udgangspunkt.
Samtidig bidrager de grønne råvarer og praktiske tips til at undgå madspild samt at sætte sundhed og bæredygtighed på menuen.
Claus Meyer giver dig her et bud på, hvordan du kan suppelere din moussaka med mere grønt.
Bestsellere kogebøger
Kogebøger
Find alle de populære kogebøger her >>Kagetid
Find alle bøgerne fra Liv og Simone >>Meyers Madhus
Serverer du også de samme 10 hverdagsretter til aftensmad, og går du helt i stå, når du skal finde på noget at servere for gæster? Så er du langt fra alene. Langt størstedelen af os savner nye ideer og kreative inputs til den daglige madlavning.
Vi vil gerne hjælpe dig på vej, og derfor har vi her på siden samlet et stort udvalg af vores mest populære kogebøger. Her finder du alle vores populære kogebøger og opskriftsbøger fra Meyers, og så er det bare om at komme i køkkenet og få afprøvet nogle af de lækre Meyers opskrifter. Velbekomme.
Meyers opskrifter
Claus Meyer er manden bag Meyers Madhus, og han har efterhånden udgivet et væld af kogebøger om alt fra Meyers salater, Meyers simremad, Meyers grønne proteiner og Meyers kogebogen til dig, der lige er flyttet hjemmefra.
Gå på opdagelse i det store udvalg af Meyers kogebøger og Meyers bagebøger, hvor du blandet andet finder de populære opskrifter på Meyers rugbrød og Meyers kanelsnurrer. Og så er det bare med at skynde sig i køkkenet og glæde dig selv og dine nærmeste med lækkert hjemmebag.